Preview

GRIZZLY V REGIONÁLNÍM SOUBOJI VYZVOU KADAŇ

GRIZZLY V REGIONÁLNÍM SOUBOJI VYZVOU KADAŇ

4. 10. 2024 PREVIEW

Po náborové akci hokejové odpoledne přijde na řadu domácí představení děčínského A-mužstva. Svěřence trenérů Michala Trávníčka a Michala Oliveriuse čeká regionální souboj s nováčkem soutěže. Kadaň se v úvodu sezóny trápí a na první body ještě nedosáhla, takže o motivaci má postaráno. Grizzly zase mají za sebou dvě porážky a rádi by se vrátili do vítězného módu. Zápletka na sobotní duel je daná a její rozluštění začne přicházet od 18:00.

Přestávková soutěž
Jak již bývá pravidlem při domácích zápasech Děčína, i v sobotu se diváci mohou těšit na přestávkovou soutěž. Tentokrát si vítěz odnese hned tři ceny – podepsaný dres Lukáše Lavingera, Poukaz do Miky´s burger a stylové hodinky. Neváhejte a zapojte se o druhé přestávce do soutěže i Vy.

Druhá porážka v řadě
Od prvních minut bylo jasné, kdo povede otěže zápasu. Domácí Příbram na děčínské hokejisty pořádně vlítla a jen díky Lukášovi Lavingerovi skončila úvodní třetina těsným vedením Baníku. I ve druhé části se prosadili Středočeši, tentokrát dvakrát. V posledním dějství Medvědi převzali iniciativu, ale své šance nevyužili, takže se z ledu favorita vrátili s porážkou 0:3.

HC Příbram – HC Děčín 3:0 (1:0, 2:0, 0:0)
Branky a nahrávky: 19. Labuzík (Furch, Štípek), 31. Hasman (Krejčí, Kafka), 36. Havlín (M. Kvasnička, Saňa)

Sestava HC Děčín:
Lavinger (Skokan) – Brož (A), Bartoň, Kotyza, Meisel, Werner, Nowák – J. Tůma, Nezbeda, Faigl (C) – D. Tůma (A), Písařík, Jursa – Dej, Przybyla, P. Hruška – M. Hruška


Čekání na první body
Hokejisté Kadaně nezažívají povedený vstup do soutěže. Ve čtyřech odehraných zápasech ani jednou nebodovali a se třiceti inkasovanými góly uzavírají západní skupinu. Naposledy nestačili v domácím utkání na Cheb, který si odvezl výhru 4:1.

SK Kadaň – HC Stadion Cheb 1:4 (1:1, 0:2, 0:1)
Branky a nahrávky: 9. Neuman (Vrtek, Vá. Cestr) – 17. Kolář (Čejka, Jaroslav Vašíček), 21. Novotný (Vogel, Bulka), 36. Prošek (Švec, Bulka), 58. Tóth (Prošek, Čejka)

Sestava SK Kadaň:
Běhula – Filip, Novák, Machyna, Týr, Vá. Cestr (C), Rykl – Nekvinda, Vrtek (A), Neuman – Šmejc (A), Kulich, Konášek – Príhoda, Hrdlička, Šilar – Vostiňák, Novotný, Klíma


Přípravné duely patřily Kadani
Oba celky na sebe narazily už v přípravě, a to hned dvakrát. První vzájemné klání hostila Kadaň, kde Medvědi rozjeli zápasovou přípravu porážkou 3:6. Odveta se hrála o více jak týden později na děčínském ledě a z výhry se opět radoval nováček soutěže.

HC Děčín – SK Kadaň 1:2 (1:0, 0:1, 0:1)
Branky a nahrávky: 4. Meisel (Jursa, Kotyza) – 35. Neuman (Šmejc), 58. Klíma (Vostiňák, Šmejc)

Sestava HC Děčín:
Lavinger (Čermák) – Brož, Bartoň, Kotyza, Meisel, Werner, Hercík – J. Tůma, Nezbeda, Faigl – D. Tůma, Písařík, Jursa – Dej, Hois, Przybyla – P. Hruška

Sestava SK Kadaň:
Vavřena (od 33. Gerstner) – Vojtěch Cestr, Václav Cestr, Filip, Novák, Tyr, Machyňa – Klíma, Kulich, Vrtek – Příhoda, Šmejc, Neuman – Konášek, Vostiňák, Rindoš – Dautovský



Partneři

Více
Úvod