Klub

MEDVĚDICE VSTOUPILY DO SOUTĚŽE PORÁŽKOU

MEDVĚDICE VSTOUPILY DO SOUTĚŽE PORÁŽKOU

5. 10. 2024 REPORT

K prvnímu soutěžnímu utkání v této sezóně zajížděly děčínské hokejistky v neděli 29. 9. na led nováčka. Extraligová HC Příbram, několikanásobný mistr ČR, přihlásila do 1. ligy žen svůj B tým, složený převážně z juniorských hráček.

Na Děčín si vyšláply s extraligovými posilami, dokonale rozebraly naši obrannou hru, ve druhé minutě po spolupráci dvojčat Halounových skórovaly poprvé a přes enormní snahu brankářky Baumové v druhé polovině první třetiny postupně přidaly dalších 7 gólů. Do šatny šly Medvědice se svěšenými hlavami, ale po pořádném nabuzení od trenéra Martina se naše hra v druhé části zlepšila, soupeřky se gólově prosadily jen dvakrát (podruhé z přečíslení po vyloučení Albrechtové) a domácí brankářka už také měla co na práci.

Zkrácená přestávka před třetí třetinou nám nesvědčila, došly síly a přes veškerou snahu se nepodařilo zabránit příbramským hokejistkám v dalším navyšování skóre. Do konce utkání přidaly další 4 branky. Přes tristní výsledek musíme pochválit naši brankářku za celý zápas, a můžeme být spokojení s výsledkem a průběhem druhé třetiny. Bohužel, prostoru pro zlepšení máme stále dost.

Nakolik se nám to podaří, můžete vidět už tuto neděli 6. 10. na domácím ledě, kde od 15:15 přivítáme HC TJ Tesla Centralplast Pardubice.

HC Příbram B - HC Děčín 14:0 (8:0; 2:0; 4:0)

Sestava Děčína:
Baumová - Mareschová, Kroftová - Hnídková, Albrechtová - Žilková, Hueberová, Schrollová - Timoftejová, Zavadilová, Klabanová T. - Vacková, Flégrová, Jiráková, Klabanová A.


Partneři

Více
Úvod