Klub

PORÁŽKA NA ZÁVĚR. MEDVĚDICE DRŽELY S LIBERCEM KROK, PŘESTO ODJELY S PRÁZDNOU

PORÁŽKA NA ZÁVĚR. MEDVĚDICE DRŽELY S LIBERCEM KROK, PŘESTO ODJELY S PRÁZDNOU

16. 3. 2024 REPORTÁŽ

V neděli zajížděly děčínské hokejistky k poslednímu utkání sezóny do Liberce. Opět se nám sešla početně slabá sestava jedenácti hráček v poli, ale zřejmě se s pocitem, že už vlastně o nic nejde, hrálo Medvědicím lépe a uvolněněji. V první třetině předváděly koncentrovaný výkon a držely krok s domácími Tygřicemi, jejichž šance končily u naší brankářky.

Obraz hry ve druhé třetině byl podobný, bohužel se Tygřicím podařilo využít drobné chyby, ve 31. minutě otevřela skóre Ježková dorážkou od kapitánky Raselové a ve 33. minutě ve vlastním oslabení vystihla rozehrávku Medvědic ex-děčínská Hrdá a přihrála neomylné Raselové.

Ve třetí třetině, i přes gól domácí Datlové ve 44. minutě, naše hráčky ještě zvýšily tlak, domácích hráček se sešlo jen o jednu víc, a tak únava zaúřadovala i na jejich straně. Stále se však projevuje velká slabina Medvědic, koncovka, takže na straně Děčína zůstala na tabuli svítit nula. Naopak musíme vyzdvihnout výkon mladé brankářky Baumové, která udržela pro Děčín pěkný výsledek.

Bílí Tygři Liberec – HC Děčín 3:0 (0:0, 2:0, 1:0)
Branky a nahrávky: 31. Ježková (Raselová), 33. Raselová (Hrdá), 44. Datlová (Žáková)

Sestava Liberce:
E. Sisrová (A. Urbanová) — V. Horáková, A. Štěrbová, B. Vimmerová — K. Adamcová, M. Ježková, N. Žáková, L. Datlová, L. Urbánková, K. Raselová, L. Hubáčková, T. Blahoutová, N. Hrdá

Sestava Děčína:
Baumová – Kunstová, Mareschová; Kroftová, Hnídková – Albrechtová, Hueberová, Timoftejová; Klabanová A., Vacková, Zavadilová, Schrollová


Partneři

Více
Úvod