Preview

V DĚČÍNĚ SE NAPÍŠE POKRAČOVÁNÍ OSMIFINÁLOVÉ SÉRIE! MEDVĚDI POTŘEBUJÍ VYHRÁT

V DĚČÍNĚ SE NAPÍŠE POKRAČOVÁNÍ OSMIFINÁLOVÉ SÉRIE! MEDVĚDI POTŘEBUJÍ VYHRÁT

17. 3. 2024 PREVIEW

První mečbol byl odvrácen. Grizzly předvedli další um ze svého repertoáru a v posledních minutách otočili třetí osmifinálový duel na svou stranu. To znamená, že se zítra Medvědi vrátí na domácí led, kde nechají opět všechny své síly, aby zopakovali výhru z Letňan a vynutili si rozhodující duel. Čtvrtý osmifinálový souboj startuje v 18:00 a vaše úžasná podpora bude nutná!

Přestávkový program
O první přestávce proběhne ukázka hokeje našich nejmladších hokejistů a po druhé třetině bude na programu oblíbená soutěž o podepsaný dres děčínského kapitána Tomáše Faigla, poukázku do MIKY´S Burger a stylové hodinky.


Třetí osmifinálový mač
Skvělé vstupy do prvních dvou třetin přinesly pro Medvědy dvoubrankové vedení. Letňany však předvedly díky využitým přesilovkám obrat a mířily za postupem. Ten zarazil nejprve vyrovnávající Tomáš Nezbeda a potom David Tůma, jenž po završení hattricku rozhodl, že se série přesune opět na sever.

HC Letci Letňany – HC Děčín 3:4 (0:1, 3:1, 0:2)
Branky a asistence: 25. Korčák (Poppel, Sklenář), 27. D. Němeček (Sklenář, Arnošt), 36. Mrňa (Sklenář, D. Němeček) – 4. D. Tůma (Bartoň, Faigl), 21. D. Tůma (Faigl, Nezbeda), 54. Nezbeda (Brož), 58. D. Tůma (Faigl, Bartoň)

Sestava Letňan:
Nečas (J. Němeček) – L. Chalupa (A), Z. Fiala, D. Němeček, Hamšík, Drtina, Gurjevskij, Ducháč – Korčák, Sklenář (A), Poppel – Arnošt (C), Turek, Mrňa – Pšenička, Labuzík, Kysela – Vacín, Mácha, Poul – Theimer

Sestava Děčín:
Lavinger (Skokan) – Brož (A), Bartoň, Kučera, Zedek, Tomšík, Petrásek – D. Tůma (A), Jursa, Faigl (C) – Smola, Nezbeda, Parshakov – Černý, J. Tůma, Postl – Nowák, Hruška, Macek – Chovanec


Koho sledovat
Třetí osmifinálový duel rozsekl hattrickem David Tůma a velkou zbraní Děčína bude rozhodně i v pondělní bitvě. Děčínský útočník navázal na trefu z úvodního klání a je nejproduktivnějším Medvědem v play-off.

Na straně Letňan se bodově daří Matěji Korčákovi, což potvrdil i v sobotu, kdy vsítil úvodní gól svého týmu. Pražský forvard má na kontě už šest bodů.


Program osmifinále
Úterý 12.3. 18:00 - HC Letci Letňany vs. HC Děčín 6:2
Čtvrtek 14.3. 18:00 - HC Děčín vs. HC Letci Letňany 1:4
Sobota 16.3. 18:30 - HC Letci Letňany vs. HC Děčín 3:4
Pondělí 18.3. 18:00 - HC Děčín vs. HC Letci Letňany
Středa 20.3. - HC Letci Letňany vs. HC Děčín


Partneři

Více
Úvod