Preview

GRIZZLY CHTĚJÍ ODČINIT KADAŇ! PROTI BUDE VRCHLABÍ

GRIZZLY CHTĚJÍ ODČINIT KADAŇ! PROTI BUDE VRCHLABÍ

8. 10. 2024 PREVIEW

odruhé v řadě čeká děčínské hokejisty utkání na domácí půdě, kam tentokrát zavítá soupeř z Krkonoš. Aktuálně šesté Vrchlabí má na kontě třeba skalp Tábora, ale také porážku v Písku. Medvědi chtějí přerušit sérii tří zápasů bez výhry a hlavně odčinit nepovedený mač s Kadaní. Středeční zápas můžete sledovat přímo na zimním stadionu od 18 hodin.

Přestávková soutěž
Jak již bývá pravidlem při domácích zápasech Děčína, i ve středu se diváci mohou těšit na přestávkovou soutěž. Pro vítěze máme připravené hned tři ceny – podepsaný dres Martina Jursy, Poukaz do Miky´s burger a stylové hodinky. Neváhejte a zapojte se o druhé přestávce do soutěže i Vy.

Porážka s posledním
Po dvou porážkách s favority soutěže se chtěli Medvědi vrátit do vítězného módu. Jenže plány jim komplikovalo neproměňování šancí a také vedení Kadaně, která měla po dvou třetinách dvoubrankový náskok. Díky hattricku Davida Tůmy se duel dostal do prodloužení, ale v něm rozhodl o výhře hostů Lukáš Klíma a Grizzly zapsali třetí prohru v řadě.

HC Děčín – HC Kadaň 3:4p (0:1, 1:2, 2:0 – 0:1)
Branky a nahrávky: 31. D. Tůma (Písařík, Kotyza), 48. D. Tůma (Werner, Písařík), 53. D. Tůma (Písařík) – 17. Hrdlička (Konášek, Václav Cestr), 34. L. Klíma, 40. Vrtek (Nekvinda), 63. L. Klíma (Václav Cestr)

Sestava HC Děčín:
Lavinger (Čermák) – Brož (A), Bartoň, Kotyza, Meisel, Werner, Nowák, Hercík – J. Tůma, Nezbeda, Faigl (C) – D. Tůma (A), Písařík, Jursa – Dej, Przybyla, P. Hruška – M. Hruška


Vrchlabí skalp dalšího favorita nezískalo
Hokejisté Stadionu, posilněni vítězstvím z ledu Tábora, narazili na domácí půdě na dalšího favorita – Příbram. Hráči Vrchlabí tahali v zápase za kratší konec a na začátku druhého dějství prohrávali 0:2. Když už se dostali do utkání kontaktní brankou, kterou dali v poslední desetiminutovce, soupeř dokázal opět odskočit. Krkonošský celek na Baník nestačil a prohrál 1:4.

HC Stadion Vrchlabí – HC Příbram 1:4 (0:1, 0:1, 1:2)
Branky a nahrávky: 52. Š. Turek (Tatar, Kozák) – 16. Kremláček (Pinkas, Kafka), 21. Kolda (Hasman, Krejčí), 56. Josefus (Kafka, Hasman), 60. Hasman (Kafka, R. Jelínek)

Sestava HC Stadion Vrchlabí:
Červinka (J. Tichý) – Bendík (C), J. Kynčl, Hladík, Fiala, Gurjevskij, T. Kynčl, Kerekanič – Krsek, Chrtek, D. Chalupa – Bláha (A), Kastner, Poul – Moník, Tatar, Š. Turek – Šlaicher, Kozák, Mach


Můj dům, můj hrad
V loňské sezóně na sebe obě mužstva narazila hned čtyřikrát a pokaždé se radoval domácí tým. Medvědi zapsali výhry 4:1 a 8:4, Vrchlabí slavilo po vítězstvích 6:2 a v posledním vzájemném měření sil 4:2.

HC Stadion Vrchlabí – HC Děčín 4:2 (1:2, 0:0, 3:0)
Branky a nahrávky: 9. Cerman (Kozák), 43. Chrtek (Tatar, Kynčl), 49. Abraham (P. Urban, Tatar), 60. P. Urban (D. Chalupa) – 1. Brož (T. Nezbeda, Faigl), 7. D. Tůma (Brož, Faigl)

Sestava HC Stadion Vrchlabí:
J. Tichý (Červinka) – Abraham, Boukal, Perička, Bendík (A), Kynčl, Hladík, Häusler – Jirků, P. Urban (C), D. Chalupa – Šlaicher, Kastner, T. Bláha (A) – Moník, Chrtek, Tatar – Krsek, Kozák, Cerman

Sestava HC Děčín:
Horák (Lavinger) – Brož (A), Bartoň, Kučera, Zedek, Petrásek, Kaltenböck, Loukota – D. Tůma (A), Nezbeda, Faigl (C) – Smola, J. Tůma, Macek – Nowák, Parshakov, Tomšík


Partneři

Více
Úvod