A-tým

JAKÉ JE AKTUÁLNÍ SLOŽENÍ DEFENZIVY MEDVĚDŮ?

JAKÉ JE AKTUÁLNÍ SLOŽENÍ DEFENZIVY MEDVĚDŮ?

4. 6. 2024 Obrana HC Děčín

Obranné řady Děčína opustil kromě dříve zmiňované trojice hráčů i Davida Petráska, jenž dorazil v rámci výměny z Chomutova. Pokračovat naopak bude defenzivní lídr Vladimír Brož a Jan Kaltenböck, kterého čeká 15. sezónu v děčínském dresu. Vedle zkušených hráčů budou v pátém celku 2. ligy působit také mladíci Adam Bartoň, Pavel Tomšík a Vojtěch Hercík. Grizzly navíc oznámili i dvě nové posily, beky Jana Kotyzu a odchovance Medvědů Adama Wernera.

Jednadvacetiletý David Petrásek přišel do Děčína v rámci prosincové výměny a odehrál zde 17 klání, ve kterých nebodoval.
Davide, děkujeme za odvedené služby a přejeme Ti hodně štěstí v kariéře!

Statistiky: https://www.hokej.cz/hrac/david-petrasek/10079116/...

Vladimír Brož se stal nejproduktivnější obráncem 2. ligy. Jeho bodová bilance se během 41 zápasů v základní části zastavila na hodnotě 9+39, další dva body za přihrávky pak přidal v play-off.

Statistiky: https://www.hokej.cz/hrac/vladimir-broz/10553/care...

Zkušeného Jana Kaltenböcka čeká v Děčíně úctyhodná 15. sezóna. Během té uplynulé se jeho porce odehraných zápasů ve 2. lize přehoupla už přes 600.

Statistiky: https://www.hokej.cz/hrac/jan-kaltenbock/4939/care...

Adam Bartoň má za sebou první kompletní druholigový ročník, ve kterém nevynechal jediný duel, a navíc se radoval ze svého prvního gólového zápisu v seniorském hokeji. K premiérové trefě přidal i 10 asistencí.

Statistiky: https://www.hokej.cz/hrac/adam-barton/10099581/car...

Pavel Tomšík v minulé sezóně rozšířil svůj zápasový účet o 21 druholigových startů a dočkal se premiérového bodu za asistenci.

Statistiky: https://www.hokej.cz/hrac/pavel-tomsik/10082243/career?stats-section=all

Vojtěch Hercík v uplynulých měsících poprvé okusil seniorský hokej, když nastoupil do prvních 8 utkání ve 2. lize. Také si odškrtl svůj premiérový bod za asistenci.

Statistiky: https://www.hokej.cz/hrac/vojtech-hercik/10103943/career?stats-section=all


Partneři

Více
Úvod