Preview

OSMIFINÁLOVÁ SÉRIE SE STĚHUJE DO DĚČÍNA

OSMIFINÁLOVÁ SÉRIE SE STĚHUJE DO DĚČÍNA

13. 3. 2024 PREVIEW

Po jednodenní pauze pokračuje ve čtvrtek osmifinále play-off 2. ligy. Grizzly se poprvé ve vyřazovacích bojích představí na domácí půdě, kde budou chtít po vystoupení v Letňanech podat rozhodně lepší a vyspělejší výkon. K tomu ale budou potřebovat neutichající podporu fanoušků. Dorazte proto zítra v co největším počtu a pojďme společně vytvořit to pravé děčínské peklo. Druhý osmifinálový souboj startuje v 18 hodin.

Přestávkový program
Během první pauzy proběhne vystoupení Ludmily Blehové z krasobruslařského oddílu SK KRASO Děčín, jenž patří k nejlepší českým závodnicím v kategorii mladší žačky. Po druhé třetině bude na programu oblíbená divácká soutěž o televizi značky ECG.


Úvodní zápas
I přes aktivní vstup Medvědů do zápasu se povedlo domácím jako prvnímu týmu skórovat. Na to ještě Děčínští stačili zareagovat, když vyrovnal David Tůma, jenže poté se Letci prosadili hned dvakrát a zadělali si základ pro vítězství. K dramatu mohlo dojít po kontaktní brance Davida Černého, ale ta spíše nakopla Letňany, které ve třetí třetině stvrdily výhru dalšími dvěma zásahy.

HC Letci Letňany – HC Děčín 6:2 (3:1, 1:1, 2:0)
Branky a asistence: 4. Arnošt (Š. Turek), 7. Poppel (Sklenář, Korčák), 8. Š. Turek (Arnošt), 36. Arnošt (Mrňa), 55. Mrňa (Labuzík, Š. Turek), 59. Arnošt (D. Němeček, Korčák) – 6. D. Tůma (Brož), 32. Černý (Jursa, Zedek)

Sestava Letňan:
Nečas (J. Němeček) – Ducháč, Hamšík, L. Chalupa (A), Gurjevskij, Drtina, D. Němeček, Z. Fiala, Mácha – Kysela, Poppel, Theimer – Arnošt (C), Š. Turek, Sklenář (A) – Korčák, Poul, Pšenička – Mrňa, Vacín, Labuzík

Sestava Děčína:
Lavinger (Skokan) – Brož, Bartoň, Kučera, Zedek, Tomšík, Petrásek, Kaltenböck – D. Tůma (A), Nezbeda, Faigl – Smola, J. Tůma, Macek – Černý, Parshakov, Jursa – Nowák, Hruška, Chovanec


Koho sledovat
První děčínským střelcem v úvodním zápase osmifinálové série byl David Tůma. Obávaný kanonýr, jenž byl po základní části druhým nejlepší střelcem Medvědů, bude velkou a nebezpečnou zbraní i ve čtvrtečním pokračování na půdě Děčína.

Na letňanské straně to je bezesporu kapitán Dominik Arnošt, který byl v prvním měření sil mužem zápasu, když zajistil svému týmu výhru hattrickem. Děčínská obrana si bude muset dát na tohoto útočníka velký pozor.


Program osmifinále
Úterý 12.3. 18:00 - HC Letci Letňany vs. HC Děčín 6:2
Čtvrtek 14.3. 18:00 - HC Děčín vs. HC Letci Letňany
Sobota 16.3. 18:30 - HC Letci Letňany vs. HC Děčín
Pondělí 18.3. 18:00 - HC Děčín vs. HC Letci Letňany
Středa 20.3. - HC Letci Letňany vs. HC Děčín

Video-pozvánka



Předchozí článek

Následující článek

Partneři

Více
Úvod