Preview

TŘETÍ VÝJEZD V ŘADĚ: VYZRAJE DĚČÍN I NA CHEB?

TŘETÍ VÝJEZD V ŘADĚ: VYZRAJE DĚČÍN I NA CHEB?

10. 2. 2023 Preview: Grizzly se představí v Chebu

Potřetí v řadě míří děčínští hokejisté na venkovní půdu. Tentokrát to bude na západ Čech, kde v rámci devátého kola změří síly s Chebem. Stadionu se v nadstavbě příliš nedaří, jelikož prohrál šest duelů z osmi. I tak Medvědy na ledě čtvrtého celku skupiny B nečeká nic jednoduchého. Duel s nepříjemným soupeřem je na programu zítra a začne v 18:00.

Medvědi v minulém kole zajížděli na led posledního Hronova. V duelu, ve kterém padlo dohromady deset branek, byli jasně lepším týmem. V první třetině Děčín po brankách Adama Charváta, Davida Tůmy a Tomáše Faigla vedl 3:1. Následující část Grizzly odstartovali dvěma slepenými góly, aby poté Wikov zase snížil na 5:3. V první polovině zápasu se ještě prosadil kapitán Michal Trávníček. Poslední zásah byl k vidění v závěrečné periodě, kdy se podruhé prosadil David Tůma. Děčínští hokejisté vyhráli 7:3 a připsali si další tři body.

HC Wikov Hronov – HC Děčín 3:7 (1:3, 2:3, 0:1)

Branky a asistence:
17. Putz (Achmeťanov), 25. Štrombach (Pavelka), 27. Achmeťanov (Putz) – 8. Charvát (Trávníček, Brož), 10. D. Tůma (Trávníček), 13. Faigl (D. Tůma, Trávníček), 22. J. Tůma (L. Nezbeda, Kučera), 22. Černý (Cikhart, Gottfried), 28. Trávníček (Faigl, Charvát), 51. D. Tůma (Trávníček, Charvát)

Sestava Děčína:
Lavinger (Skokan) – Brož, Kaltenböck, Kučera, Charvát, Černohorský, Mikulec – D. Tůma (A), Faigl, Trávníček (C) – J. Tůma, L. Nezbeda, Macek – Cikhart, Černý, Gottfried


Cheb začal minulé utkání proti celku HC Řisuty skvěle a hned od druhé minuty vedl. Jenže potom převzali iniciativu domácí, a ještě v první třetině se dokázali čtyřikrát prosadit. Stadion korigoval v 17. minutě a snížil na 4:2. Buldoci si vedení už vzít nenechali, a naopak svůj náskok navýšili dalšími třemi zásahy. Poslední slovo měli Západočeši, jenž pouze kosmeticky upravili skóre na konečných 7:3 pro Řisuty.

HC Řisuty – HC Stadion Cheb 7:3 (4:2, 1:0, 2:1)

Branky a asistence:
6. Patyk (Řepka, Bílek), 8. Janeček (Malovický), 13. Bílek (Janeček, Patyk), 16. Janeček (Chamrád, Pejchal), 30. Bílek (Patyk), 44. Pejchal (Rendla), 54. Patyk (Bílek) – 2. Prošek (Nekvinda), 17. Rozhon (Nekvinda, Prošek), 58. Rozhon (Prošek, Nekvinda)

Sestava Chebu:
Kašpar (41. Tichon) – Troška, Kořán, Iakhanov, Shikut, Šik, Strýček, Stejskal – Krutina, Shafeev, Prošek – Varvařovský, Bubanec, Rozhon – Filippenko, Nekvinda, Čejka – Konášek, Vrtek, Klíma


Partneři

Více
Úvod