A-tým

ROK 2023 ODSTARTUJEME DUELEM V KRKONOŠÍCH

ROK 2023 ODSTARTUJEME DUELEM V KRKONOŠÍCH

3. 1. 2023 Preview: Děčín míří do Vrchlabí

Po vánočním čase se děčínští hokejisté vracejí do zápasového tempa. Nový rok odstartují v Krkonoších, kde je čeká souboj s Vrchlabím. Zároveň jde o poslední venkovní mač základní části. Utkání s jedenáctým týmem loňské tabulky Chance ligy začíná v 18:00.

Děčín se nachází na 12. místě a nic na tom nezměnilo ani poslední utkání v loňském roce. V něm Medvědi hostili soupeře z Ústeckého kraje, Most. Začátek patřil hostům, kteří po brzkých brankách Micala a Drašara vedli 2:0. Grizzly však ještě v téže třetině dokázali srovnat a zásluhu na tom měli Faigl s D. Tůmou. Nicméně úvodní minuty druhé části měly podobný průběh a Lvi opět odskočili. Domácí už recept na skvěle chytajícího Hosnedla nenašli a s rokem 2022 se rozloučili porážkou 2:5.

HC Děčín – MOSTEČTÍ LVI 2:5 (2:2, 0:3, 0:0)

Branky a asistence:
10. Faigl (T. Nezbeda), 14. D. Tůma (Volráb) – 2. Mical (Šimeček), 4. Drašar (Kroupa, Šimeček), 22. Mical (Šimeček, Kroupa), 26. Nedrda (Böhm), 33. Mical (Šimeček, Drašar)

Sestava Děčína:
Lavinger (od 33. Skokan) – Brož, Kaltenböck, Charvát, Loukota (A), Gottfried, Mikulec – J. Tůma, T. Nezbeda, Faigl – D. Tůma, Volráb, Trávníček (C) – P. Hruška, L. Nezbeda, Černý – Macek


Vrchlabí zakončilo rok 2022 na domácím ledě, kam zavítala druhá Příbram. A byl to právě Baník, který otevřel skóre středečního mače. Trefil se nejproduktivnější hráč druhé ligy Petr Eret. Od druhé poloviny zápasu ale začal úřadovat krkonošský celek. Nejprve vyrovnal Jirků a posléze na něj navázal Bláha. Poslední slovo měl šestačtyřicetiletý útočník Jan Hlaváč, když proměnil nařízené trestné střílení a stanovil konečný výsledek 3:1.

HC Stadion Vrchlabí – HC Příbram 3:1 (0:1, 2:0, 1:0)

Branky a asistence:
30. Jirků (Duran), 39. Bláha (Chalupa, Chrtek), 57. Hlaváč (TS) – 12. Eret (Kafka)

Sestava Vrchlabí:
Vacek (Krinwald) – Boukal, Horáček, Fiala, Bendík (A), Kynčl, Duran, Perička – Cerman, Hlaváč, Chrtek, P. Urban (C), Kozák, Kerekanič, Jirků, Chalupa, Tatar, Bláha (A), Duchan, Šlaicher


Partneři

Více
Úvod