A-tým

DĚČÍN MÍŘÍ DO PRAHY, KDE SE UTKÁ S KOBROU

DĚČÍN MÍŘÍ DO PRAHY, KDE SE UTKÁ S KOBROU

2. 12. 2022 Preview: Medvědi hrají s Kobrou

Kolotoč prosincových zápasů začnou Medvědi v hlavním městě, kde je čeká souboj s osmou Kobrou. Branickým mají co oplácet, jelikož s nimi v polovině října prohráli 1:2. Vyjdou tentokrát děčínští hokejisté z boje vítězně? Zítřejší utkání začíná v 18 hod.

Medvědi hostili duel s celkem HC Řisuty a toužili přerušit sérii čtyř porážek. A to se jim také povedlo. V utkání nejprve vedli, ale soupeř dokázal vyrovnat. To samé se dělo i za stavu 3:1. Děčínu pomohl zejména gól do šatny, který vsítil kapitán Michal Trávníček. V závěrečné části ještě přidali jednu branku a vyhráli 5:3.

HC Děčín – HC Řisuty 5:3 (1:0, 3:3, 1:0)

Branky a asistence:
12. Faigl (Tůma, T. Nezbeda), 27. T. Nezbeda (Brož), 28. Pšenička (Mikulec, L. Nezbeda), 39. Trávníček (Charvát, Volráb), 46. Černohorský (Volráb, Pšenička) – 21. Bílek (Křepelka), 31. Bláha (Sýkora, Křepelka), 37. Sýkora (Řepka, Zich)

Sestava Děčína:
Lavinger (Skokan) – Brož, Kučera, Černohorský, Charvát, Klement, Mikulec – D. Tůma, T. Nezbeda, Faigl – Zajan (A), Volráb, Trávníček (C) – Pšenička, L. Nezbeda, Černý – Macek


Branický celek v minulém zápase přivítal HC Příbram. Domácí mužstvo nezačalo utkání dobře a po první třetině prohrávali 0:2. Kobře dal naději Martínek, který snížil. Jenže Baník poté zase gólově odskočil a výsledek si už dokázal pohlídat. Pražský tým nakonec prohrál 1:6.

HC Kobra Praha – HC Příbram 1:6 (0:2, 1:2, 0:2)

Branky a asistence:
27. Martínek (Duda) – 3. Hasman (Kafka, Saňa), 15. Patzelt (Eret, Kafka), 29. Hasman (Eret, Urban), 34. Urban (Eret), 43. Urban (Saňa, Eret), 53. Urban (Procházka, Eret)

Sestava Kobry:
Kmec – Holý, Duda, Ženíšek, Stejskal, Knesl (A), Straka, Svach – Šťastný (C), Kolda, Houška – Theimer, Kvasnička, Martínek – Novák, Petrák, Petrov – Jedlička, Nápravník, Zídek – Mácha


Partneři

Více
Úvod