A-tým

DRUHOU POLOVINU ZÁKLADNÍ ČÁSTI ROZJEDOU MEDVĚDI V PÍSKU

DRUHOU POLOVINU ZÁKLADNÍ ČÁSTI ROZJEDOU MEDVĚDI V PÍSKU

11. 11. 2022 Preview: Medvědi vyzvou Písek

Základní část skupiny Západ se v sobotu 12. listopadu přehoupne do své druhé poloviny. Děčínští hokejisté ji začnou v Písku, kde také zakončí sérii tří venkovních zápasů. S jihočeským celkem se Medvědi potkali na začátku ročníku a dokázali vyhrát 7:2. Povede se jim to znovu? Duel začíná netradičně v 17 hodin.

Medvědi se v posledním utkání představili na ledě tradičního rivala, v Jablonci. Branky začaly padat hned v úvodních minutách a Děčín si po první třetině vypracoval dvougólový náskok. V druhé části zadělali Vlci na drama, když snížili na 2:3. Poslední perioda však patřila děčínským hokejistům, kteří nakonec mohli slavit výhru 7:2. Hattrickem se na zisku tří bodů podílel Pavel Zajan.

HC Vlci Jablonec nad Nisou – HC Děčín 2:7 (1:3, 1:0, 0:4)

Branky a asistence:
4. Foerster (Pavlů, Dušek), 28. Koutecký (Strnad, Maďar) – 2. Zajan (Kučera, Trávníček), 7. Zajan (Brož), 20. Cikhart (Pšenička, Černohorský), 46. Brož (T. Nezbeda, Cikhart), 48. Faigl (T. Nezbeda), 52. Zajan (Charvát, Pšenička), 57. T. Nezbeda (Černohorský)

Sestava Děčína:
Lavinger (Skokan) – Brož, Kaltenböck, Černohorský, Kučera, Klement, Mikulec – Cikhart, T. Nezbeda, Faigl – Zajan (A), Pšenička, Trávníček (C) – Macek, L. Nezbeda, Charvát – J. Tůma


Králové v minulém kole cestovali do hlavního města, kde se utkali s Kobrou. V 5. minutě šli do vedení a nadějný stav drželi až do poloviny poslední části. Tehdy se povedlo pražskému celku nejprve srovnat a potom otočit výsledek na svou stranu. Písek tedy přišel o dobře rozjetý zápas a odjel bez bodu.

HC Kobra Praha – IHC Králové Písek 3:1 (0:1, 0:0, 3:0)

Branky a asistence:
50. Zídek (Kolda, Knesl), 52. Martínek (Jedlička, Tůma), 60. Dominik Novák (Šťastný) – 5. Cháb (Hrakholski)

Sestava Písku:
Novák (Kříž) – Novák, Dudáček, Kurfürst, Dvořák, Radoš (A), Hanus (A), Turek – Macháček, Volf (C), Hrakholski, Hollar, Brož, Prášek, Cháb, Matiášek, Bednařík, Novotný, Pouzar


Partneři

Více
Úvod