Report

I VE TŘETÍM ZÁPASE VYŠLY MEDVĚDICE STŘELECKY NAPRÁZDNO

I VE TŘETÍM ZÁPASE VYŠLY MEDVĚDICE STŘELECKY NAPRÁZDNO

18. 10. 2024 REPORT

V neděli 13. 10. odehrály děčínské Medvědice v Českých Budějovicích utkání proti místním Dračicím. Po jarním turnaji jsme věděli, že nepůjde o lehkého soupeře. Bohužel tentokrát se vlivem početné marodky nepodařilo postavit silnou sestavu, na poslední chvíli vypadla i brankářka Baumová a do branky se tak musela postavit po zranění se vracející Kučerová, která se navzdory výsledku představila v dobrém světle.

Krizové první třetiny se naše hokejistky tentokrát vyvarovaly, byť za kratší konec tahaly hned od začátku. V 6. minutě padla první branka z trestného střílení po faulu Kroftové na Petrovou, v 19. minutě pak padl další gól do naší brány, ale stav 2:0 po 20 minutách hry vypadal nadějně.

Druhá třetina začala nešťastně, když hned po 16 vteřinách padl puk do naší branky a střelkyně padla na brankářku Kučerovou tak nešťastně, že ta musela být ošetřována. To Medvědice rozložilo a krize prvních třetin se tak tentokrát přenesla do druhé části hry, ve které pak padlo ještě dalších 5 gólů a Kučerová musela být ošetřována znovu, když do ní domácí hráčky najely podruhé. Přesto i naše hráčky měly několik šancí, bohužel buď nepřesných, nebo nedůrazných.

Třetí část hry byla opět v režii techničtějších a lépe bruslících domácích hráček, které se radovaly z dalších 4 vstřelených branek, na něž Medvědice nedokázaly odpovědět.

Smutné je, že ani po 3 zápasech Medvědice nenašly ve svých řadách žádnou střelkyni. Doufejme, že tuto sobotu na domácím ledě už se smůlu podaří prolomit a naše hokejistky nám udělají radost lepším výsledkem. Hostit budou od 11:00 celek HC Energie Karlovy Vary.

HC Dračice České Budějovice - HC Děčín 12:0 (2:0; 6:0; 4:0)

Sestava Děčína:
Kučerová - Mareschová, Hnídková - Pohl, Kroftová - Halamová, Hueberová, Schrollová - Klabanová T., Flégrová, Žilková - Vacková, Klabanová A.


Partneři

Více
Úvod