Preview

PŘEDPOSLEDNÍ PROVĚRKA: VRÁTÍ MEDVĚDI PORÁŽKU SLOVANU?

PŘEDPOSLEDNÍ PROVĚRKA: VRÁTÍ MEDVĚDI PORÁŽKU SLOVANU?

2. 9. 2024 PREVIEW

Pátá prověrka bude mít nádech severočeského derby a to proto, že Grizzly zavítají na led Slovanu, kterému mají rozhodně co vracet. První měření sil v rámci přípravy totiž dopadlo jednoznačně lépe pro Lvy. Odvetné utkání je na programu v úterý od 18 hodin. Dočkají se Medvědi prvního vítezství v sezóně?

Stále bez výhry
Celkem čtyři utkání odehráli v rámci přípravy hokejisté Děčína, ani v jednom z nich se však neradovali z výhry. Nejblíže k ní měli v minulém zápase, ve kterém přivítali Kadaň. Medvědi byli v prvních dvou třetinách aktivnější, ovšem z několika velkých šancí proměnili jen jednu. Toho soupeř využil a předvedl obrat ve skóre. Grizzly po domácí porážce 1:2 stále čekají na první vítězství.

HC Děčín – SK Kadaň 1:2 (1:0, 0:1, 0:1)
Branky a nahrávky: 4. Meisel (Jursa, Kotyza) – 35. Neuman (Šmejc), 58. Klíma (Vostiňák, Šmejc)

Sestava HC Děčín:
Lavinger (Čermák) – Brož, Bartoň, Kotyza, Meisel, Werner, Hercík – J. Tůma, Nezbeda, Faigl – D. Tůma, Písařík, Jursa – Dej, Hois, Przybyla – P. Hruška


V přípravě stoprocentní
Pět zápasů a 5 výher, taková je bilance v přípravě hokejistů Ústí nad Labem. Naposledy se radovali z výhry 6:3 nad Mostem, který porazili už podruhé. Slovan si v testovacím období připsal také skalpy Řisut, Kadaně a Děčína.

HC Slovan Ústečtí Lvi – MOSTEČTÍ LVI 6:3 (2:1, 1:1, 3:1)
Branky a nahrávky: 1. Simon (Dubský), 8. Gottfried (Kuchynka, Bláha), 26. Hanousek (Špaček, Mácha), 45. Hanousek (Kuchynka, Kaněra), 48. Simon (Stehlík), 58. Simon – 15. Seemann (Mical), 33. Mical (Jindra, Kysela), 51. Váchal (Starý)

Sestava HC Slovan Ústečtí Lvi:
Stahl (Klika) - Funk, Sýkora L., Huja, Záruba, Trefný, Gottfried, Mareš, Routa – Dubský, Stehlík, Simon – Rudovský, Gajarský, Jouza – Bláha, Kaněra, Kuchynka – Mácha, Hanousek, Špaček


První měření sil dopadlo lépe pro Slovan
Úvodní severočeské derby mezi Děčínem a Ústím nabídlo velmi divokou první třetinu, ve které se obě mužstva prosadila hned třikrát. V dalších dvou periodách se mezi střelce zapisovali už jen hráči Slovanu, kteří nakonec jasně opanovali srpnové měření sil.

HC Děčín – HC Slovan Ústečtí Lvi 3:9 (3:3, 0:3, 0:3)
Branky a nahrávky: 5. J. Tůma (Jursa), 7. Meisel (Hora), 17. J. Tůma (Faigl, Černý) – 5. Gajarský (Záruba, Jouza), 6. Rudovský (Záruba), 12. Jouza (Rudovský), 27. Mareš (Dubský, Funk), 28. Jouza (Záruba), 33. Gajarský (Rudovský), 47. Kuchynka (Bláha, Trefný), 51. Jouza (Záruba, David), 54. Simon (Dubský, Sýkora)

Sestava HC Děčín:
Čermák (Skokan) – Bartoň, Kotyza, Hora, Werner, Meisel, Hercík – Przybyla, Nezbeda, Faigl – Černý, J. Tůma, Jursa – Dej, M. Hruška, Chovanec – Nowák

Sestava HC Slovan Ústečtí Lvi:
Stahl (Klika) – Sýkora, Funk, Záruba, David, Gottfried, Trefný, Mareš, Huja – Simon, Bernat, Dubský, Jouza, Gajarský, Rudovský – Bláha, Mácha, Kuchynka – Špaček, Hanousek, Beran


Následující článek

Partneři

Více
Úvod