A-tým

O MÍSTO V KÁDRU MEDVĚDŮ ZABOJUJÍ OBRÁNCI PETR GREGOR A LUKÁŠ MEISEL

O MÍSTO V KÁDRU MEDVĚDŮ ZABOJUJÍ OBRÁNCI PETR GREGOR A LUKÁŠ MEISEL

1. 8. 2024 Dvě nové tváře v děčínském A-týmu

Děčínští hokejisté se v pondělí po více než měsíční pauze sejdou, aby odstartovali druhou část letní přípravy na druholigovou sezónu. Na ledové ploše zimního stadionu se budou prohánět i dvě nové tváře. K Medvědům se připojí obránci Petr Gregor a Lukáš Meisel, kteří budou usilovat o místo v kádru.

Lukáš Meisel prošel mládežnickými výběry Bílých Tygrů a poslední roky mu patřilo místo v tamní juniorce, za kterou nastoupil v DHL extralize juniorů ke 106 zápasům a do statistik si připsal 16 bodů (4+12). Dvacetiletý obránce už stačil nakouknout i do seniorského hokeje. V dresu Jablonce má na svém kontě 3 starty, v krajské lize za Lomnici rovněž tři a k tomu jeden vstřelený gól.

Statistiky: https://www.hokej.cz/hrac/lukas-meisel/10085966/ca...

O rok mladší bek Petr Gregor je rodákem z Litoměřic, kde v minulém ročníku naskakoval za juniorský tým. V Regionální lize juniorů se představil ve 26 duelech, ve kterých se prezentoval 14 nasbíranými body (7+7). Mladý obránce má za sebou už i tříletou zkušenost ze zámoří. Jeden rok strávil v klubu Omaha a v sezónách 2021/22 a 2022/23 hájil barvy celku Pueblo Bulls hrající soutěž USPHL Premier. V této lize se objevil v 79 utkání a jeho bodová bilance činila 2+8.

Statistiky: https://www.eliteprospects.com/player/720756/petr-...



Partneři

Více
Úvod