A-tým

OCENĚNÍ NEJLEPŠÍCH HRÁČŮ SEZÓNY 2023/24

OCENĚNÍ NEJLEPŠÍCH HRÁČŮ SEZÓNY 2023/24

27. 2. 2024 Nejlepší hráči HC Děčín

Zítra odehrají Grizzly proti Ústeckému Slovanu své poslední domácí vystoupení nadstavby 2. ligy skupiny Západ. Než bude zahájeno samotného utkání, dojde k ocenění tří nejlepších hráčů HC Děčín za letošní sezónu. O tom, jaký hráči převezmou ocenění, rozhodovali tentokrát prostřednictvím anket fanoušci.

Ceny nejlepším hráčům věnují partneři:
Autodoprava Jaroslav Hora, Zámečnictví Jiří Heřman, Rodinná vinotéka Jan Gábel, soukromá osoba Iveta Novotná, Pekárna Martin, Pivovar Kotouč Česká Kamenice, Benestavo David Kalabis, Mobilní pneuservis Kraus, Plošiny Janská, Josef Novák Srbská Kamenice a Chaloupka Staré Město.

Moc děkujeme!

Nejlepší útočník – Jan Smola
Rychlý útočník doposud nasbíral 37 bodů, 21 branek dal a na dalších 16 přihrál. Lednové utkání proti Vrchlabí si změnil ve svoji show, když se blýskl čtyřmi góly a dvěma nahrávkami.
https://www.hokej.cz/hrac/jan-smola/10083563/match

Nejlepší obránce – Vladimír Brož
Defenzivní lídr je nejproduktivnějším bekem celé 2. ligy, na svém kontě má 9 přesných zásahů a 37 gólových přihrávek. V utkání proti Kobře nahrál spoluhráčům na pět branek.
https://www.hokej.cz/hrac/vladimir-broz/10553/match

Nejužitečnější hráč – Tomáš Faigl
Děčínský kapitán je díky 48 asistencím druhým nejlepším nahrávačem celé 2. ligy. Zkušený forvard posbíral 58 bodů a řadí se do nejvyšších pater produktivity skupiny Západ.
https://www.hokej.cz/hrac/tomas-faigl/12032/match

Gratulujeme!


Partneři

Více
Úvod