Klub

ČERNÁ SOBOTA DĚČÍNSKÝCH MEDVĚDIC

ČERNÁ SOBOTA DĚČÍNSKÝCH MEDVĚDIC

26. 2. 2024 REPORTÁŽ

V oslabené sestavě si naše hokejistky dojely v sobotu do Pardubic pro nejhorší výsledek sezóny.

Přibližně polovinu první třetiny se Medvědicím poměrně dobře dařilo plnit obrannou taktiku, kterou naordinoval trenér Martin, přesto se pardubickým hráčkám podařilo dvakrát dostat puk za záda Bartuškové. Pak se ale naše hra začala bortit a domácí naše chyby potrestaly dalšími třemi góly.

Velké odhodlání podat ve druhé třetině lepší výkon jako by našim hokejistkám svázalo nohy, Pardubice byly na koni, hrály krásný hokej s pěknými kombinacemi, dobře mířily a skórovaly i ve vlastním oslabení. Ojedinělé pokusy Medvědic překonat domácí brankářku byly marné.

Vstup do třetí části hry se nám povedl mnohem lépe, téměř 8 minut se hráčkám Pardubic nepodařilo dostat puk do branky. Pak ale přišly dva slepené góly na konci 48. minuty, které nás znovu dostaly do kolen, a do konce zápasu padly ještě další tři branky. Černou tečkou sobotní anabáze byla porucha minibusu s polovinou týmu a čekání na náhradní odvoz.

Přes strašlivé skóre můžeme naše hokejistky pochválit za nasazení a vytrvalost, ubráněné 4 z 5 přesilovek. Nezbývá než zkoncentrovat všechny síly a pečlivě se připravit na tuto sobotu, kdy změříme síly se sousedním celkem tabulky, pražskou Kobrou, v přímém zápase o konečné 5. místo v tabulce první ligy žen.

TJ Tesla Pardubice – HC Děčín 18:0 (5:0, 8:0, 5:0)
Branky a nahrávky: 6. Sáblíková (Karlecová), 10. Karlecová, 15. Karlecová (Sáblíková), 17. Karlecová (Sáblíková), 20. Luštincová (Karlecová, Sáblíková), 22. Sáblíková (Karlecová), 24. Holoubková (Malinová, Dubová), 27. Vlková (Luštincová, Karlecová), 28. Dubová (Malinová, Kozáková), 29. Malinová (Dubová), 36. Holoubková (Dubová, Kašparová), 39. Karlecová (Sáblíková, Vlková), 40. Luštincová (Karlecová), 48. Karlecová (Vlková), 48. Mikulecká (Dubová), 53. Sáblíková, 58. Malinová (Kozáková, Dubová), 60. Malinová (Dubová)

Sestava Pardubic: S. Samková — M. Mikulecká, M. Topičová, P. Vlková — P. Malinová, M. Luštincová, A. Dubová, T. Kovářová, K. Kozáková, T. Karlecová, P. Holoubková, T. Kašparová, N. Sáblíková

Sestava Děčína: Bartušková – Vobořilová, Kroftová; Kunstová, Aulická – Žilková, Hueberová, Schrollová; Klabanová T., Hnídková, Vacková, Klabanová A.


Partneři

Více
Úvod