A-tým

MICHAEL PETRÁSEK SE STĚHUJE K PIRÁTŮM, ODKUD DO DĚČÍNA MÍŘÍ ADAM HORÁK A DAVID PETRÁSEK

MICHAEL PETRÁSEK SE STĚHUJE K PIRÁTŮM, ODKUD DO DĚČÍNA MÍŘÍ ADAM HORÁK A DAVID PETRÁSEK

19. 12. 2023 Výměna na trase HC Děčín - Piráti Chomutov

Brankář Michael Petrásek se loučí s Děčínem a odchází do Chomutova. Dvaatřicetiletý odchovanec Medvědů obdržel od Pirátů, kteří mají ty nejvyšší ambice v podobě postupu do Chance ligy, profesionální nabídku a od 21. prosince se stane jejich hráčem. Středeční utkání proti Letňanům bude jeho poslední a zároveň rozlučkové v děčínském dresu.

Pety, děkujeme za skvělé služby. Přejeme Ti hodně štěstí v novém působišti, a hlavně pevné zdraví!


Výměnou za Michaela Petráska do Děčína putují gólman Adam Horák a obránce David Petrásek.

Adam Horák hokejově začínal v Karlových Varech, v jejichž barvách nakoukl i do extraligy. V nejvyšší domácí soutěži odchytal dva duely. Také si na své konto připsal v dresu Kadaně a Sokolova 11 startů v Chance lize. Ve 2. lize nastupoval za Cheb a v současné době za Piráty. Za Chomutov naskočil v letošní sezóně do pěti utkání a ve všech z nich bral jeho tým vítězství. Jeho druholigové statistiky čítají 27 zápasů, 17 výher a 2 čistá konta.

https://www.hokej.cz/hrac/adam-horak/4133538/caree...

David Petrásek, jenž je odchovancem chomutovského hokeje, nepřichází do cizího prostředí. V Děčíně odehrál jedno střetnutí v sezóně 2021/22 a v letošní přípravě naskočil za Medvědy do třech zápasů. Jednadvacetiletý obránce zahájil druholigový ročník na hostování v Chebu, kam se po měsíční výpomoci Chomutovu opět vrátil. V rozjeté sezóně doposud odehrál 15 duelů a připsal si jednu asistenci. Dohromady pak má ve 2. lize na kontě 46 utkání a 7 nasbíraných kanadských bodů (1+6).

https://www.hokej.cz/hrac/david-petrasek/10079116

Kluci, vítejte u nás v Děčíně!


Předchozí článek

Partneři

Více
Úvod