A-tým

DALŠÍ VENKOVNÍ DUEL JE TU! MEDVĚDI ZMĚŘÍ SÍLY S VLKY

DALŠÍ VENKOVNÍ DUEL JE TU! MEDVĚDI ZMĚŘÍ SÍLY S VLKY

8. 11. 2022 Preview: Děčín jede do Jablonce

Děčínští hokejisté ve středu 9. listopadu zakončí první polovinu základní části na ledě tradičního rivala, v Jablonci. Vlci se nachází v tabulce na 13. místě a touží přerušit třízápasovou šňůru porážek. Děčín si zase bude chtít spravit chuť po nepovedeném utkání v Táboře. Jak tento duel dopadne? Buly padne v 18:00.

V posledním vystoupení se Medvědi představili na jihu Čech. Už dopředu bylo jasné, že je nečeká nic jednoduchého, jelikož narazili na silného protivníka z Tábora. Favorit potvrzoval svou roli hned od začátku zápasu a díky dvěma slepenými góly si po první třetině vytvořil dvoubrankový náskok, který následně ještě navyšoval. Děčín nakonec prohrál 1:6.

HC Tábor – HC Děčín 6:1 (2:0, 2:1, 2:0)

Branky a asistence:
7. Seidl (Matušík), 7. Dančišin (Vlček, Matušík), 22. Milfait (Suchánek, Dančišin), 39. Hajič (Milfait, Severa), 41. Šulek (Endál, Plášil), 44. Bárta (Hajič) – 37. Trávníček (Nezbeda, Brož)

Sestava Děčína:
Čermák (Skokan) – Brož, Černohorský, Kučera, Charvát, Klement, Mikulec – D. Tůma, T. Nezbeda, Trávníček (C) – Horák, L. Nezbeda, Zajan (A) – Macek, J. Tůma, Gottfried


Hokejisté Jablonce se po dvou venkovních zápasech vracejí na svůj led. V minulém utkání zavítali do dalekého Písku, kde chtěli odčinit předchozí dvě vysoké prohry. To se jim však nepovedlo a z Jihočeského kraje se vrátili s porážkou 1:5.

IHC Králové Písek – HC Vlci Jablonec nad Nisou 5:1 (0:0, 2:1, 3:0)

Branky a asistence:
21. Prášek, 29. Matiášek (Prášek), 41. Prášek (Matiášek), 51. Matiášek (Prášek, Novák), 59. Volf (Matiášek) – 31. Bouřil (Folda)

Sestava Jablonce:
Horák (Leško) – Bitman, Koutecký, Kollert, Had, Pavlů (A), Starý – Špaček, Jursa, Maďar, Kačírek, Foerster, Plíhal (C), Kapička, Dušek (A), Strnad, Folda, Brokeš, Bouřil


Partneři

Více
Úvod