A-tým

Děčín přivítá Řisuty

Děčín přivítá Řisuty

18. 12. 2018 Vendula Zdražilová, HC Děčín
Tuto středu je na programu sedmadvacáté kolo druhé hokejové ligy a v jeho rámci přivítají hokejisté Děčína na svém ledě tým Řisut. Medvědi se tak budou snažit odčinit dvě poslední prohry.
Medvědi jsou v tabulce ve skupině Sever stále na čtvrtém místě s šestadvaceti body. Ale na paty jím dýchá pátá pražská Kobra, která má o dva body méně a také dnešní soupeř z Řisut. Ten je šestý a na Děčín ztrácí body čtyři. Děčínští dokázali osmkrát vyhrát a čtrnáctkrát odešli z ledu jako poražený tým. Po debaklu v Sokolově, kde inkasovali osm gólů nestačili doma na Letňany, které zvítězily 5:4 po prodloužení. Medvědi tak chtějí poslední dva neúspěchy odčinit a před svými diváky znovu bodovat. Jednoduché to ale nebude. 
 
Nejproduktivnější hráči  
 
Pavel Kordule – 26 bodů (14+12) 
Zdeněk Petráš – 23 bodů (13+10) 
Michal Oliverius – 22 bodů (5+17)  
 
Hosté z Řisut jsou šestí s dvaadvaceti body a stále bojují o elitní čtyřku, která zaručuje postup do vyřazovacích bojů. Osmkrát vyhráli a připsali si patnáct proher. Naposledy nestačili na Klatovy, se kterými padli 2:3 a poté na Vrchlabí. To na ledě ve Slaném zvítězilo těsně 1:0. Řisutští tak jedou na děčínský led s cílem zde bodovat. Čeká nás zajímavý duel, tak si ho nenechte ujít. 
 
Nejproduktivnější hráči   
 
Ondřej Krpata – 24 bodů (12+12) 
Matěj Kos – 21 bodů (5+16) 
Petr Patyk – 20 bodů (11+9)  
 
Oba celky se už letos utkaly dvakrát a pokaždé se z výhry radoval Děčín. Hosté tak mají svému soupeři co vracet.
 
Utkání na děčínském zimním stadionu začíná ve středu 19.12.2018 v 18:00.  hodin. 
 
Online přenos: HC Děčín - HC Řisuty

Partneři

Více
Úvod